Totalt Kaos…. :(

Hej allihopa. Har tyvärr inga roliga nyheter att komma med. Corona kaoset har gått från 0 till 100 på de tre senaste dagarna. 2 Veckor sen var jag inte orolig, men nu är allt skit. Min skola stänger i en månad på torsdag, ALLT är inställt, och jag kommer kanske bli hemskickad eller vara tvungen att dra själv. ALLT roligt jag såg fram emot detta år skulle vara under dessa veckor framöver, och nu är allt förstört. Man får knappt gå utanför dörren liksom. Fattar att det r samma hemma. Nu får jag bara ångest för att jag vet hur jobbigt jag tycker det är när jag är själv i huset, det är då jag mår dåligt. Å eftersom man inte kan åka någonstans så kan jag ju inte resa med vänner eller något heller. Det är verkligen piss. Hör olika saker från alla håll, men vet inte vad som kommer bli sanning för oss utbytesstudenter. Vissa tror att vi själva kommer få ta ett val, vissa säger att myndigheterna kommer skicka hem oss. Alla saker jag ville göra framöver blir ju inte av förens senare eller alls, så det kanske inte gör något om jag åker hem. Skulle ju inte tacka nej till att träffa er alla igen såklart. Men det suger bara att jag missar det som skulle göra mitt utbytesår kul liksom. Vill själv vänta ut det och se vad som händer, men om jag ej får det så måste jag ju åka hem och missa precis allt. Nu gäller det bara att hålla sig sysselsatt på något sätt. Kan ju inte ens gå till gymmet dock liksom vilket suger. Obviously kan j inte Alfons komma heller nu, och kanske inte ens pappa och jojo o mamma senare. Det är bara så jävla trist alltihop. Jag vet ju inte ens hur det kommer bli, så på onsdag kommer jag behöva säga hejdå till mina lärare och kompisar som jag ev inte träffar igen om vi blir hemskickade. Hur sjukt är det??

Helgen har jag bara spenderat med vänner hela dagarna. Hände en så sjuk sak lördag kväll som jag ej vill skriva ut på öppen blogg såhär, men det var one for the books;)

Har inte så mycket mer att säga just nu. Vet inte hur det kommer bli med allt, så jag uppdaterar när jag fått veta lite mer iaf:(

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *