Jullov!

Imorrn är det sista dagen i skolan och därmed snart jullov, så taggad!!! Efter skolan hämtar vi upp Alfons som ska stanna 2 veckor. Sista veckan på lovet får vi se vad som händer. Jag hoppas på att kunna umgås med vänner och hitta på saker för det är när jag är ensam jag får ångest. Denna skolveckan gick så himla fort, inte jättekonstigt kanske. Vi har haft ännu en spiritweek vilket betyder att man ”klär ut sig” varje dag med olika teman. Denna vecka var det Christmas week så det var tex julsockor, ugly christmas sweater day osv. Köpte faktiskt en jultröja bara för detta, hittade en på target med (<3) en dinosaurie (<3) på så det var ju väldigt passande eftersom jag är på gränsen till beroende av dinosaurier!!!! Iaf bra skolvecka. Mindre bra familjevis. Tycker det är jobbigt att jag fortfarande inte känner mig bekväm i min familj och vi är verkligen HELT olika människor som tänker på helt olika sätt. Jag trivs liksom fortfarande inte och det har gått 4 och en halv månad nu, dvs nästan halva tiden… Måste våga prata med henne om detta eftersom detta börjar påverka min psykiska hälsa rejält men jag vågar liksom inte?!!! Är så sjukt feg:( Men vet liksom inte hur man startar en konversation om detta. Har försökt hitta någon som man kan prata med men det finns liksom ingen att prata med. Ska kanske försöka prata med en på skolan som jag gillar, hon är världens snällaste men tar liksom aldrig ta g i det. Men vet att jag måste prata med någon snart för det är så himla svårt för mig att känna mig så ensam i det här:/ Orkar inte gå in på detaljer men det tar väldigt mycket på mitt psyke just nu.

Det var kul att campa i helgen! Är ingen campare what so ever tycker inte om skogen, men det var roliga människor där!!! Hade låga förväntningar men det blev faktiskt bra! Dessvärre åt vår chihuahua massa stenar och behövde opereras för några dagar sen:( vi visste inte säkert vad som skulle hända men han överlevde och mår nu bra så vitt jag vet.

Hur sjukt att det är julafton om 5 dagar också? Kommer ju förhoppningsvis få se snö påjulen eftersom vi ska upp till en stuga i norr, så då får man kanske lite svensk julkänsla:)))))) Ska såklart försöka streama kalle anka på något sätt och måste verkligen försöka ringa släkten!! Saknar alla så.

Finns typ inte så mycket mer att berätta om just nu tror jag. Puss o kram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *