Camping och chillhelg

Tja!

Senaste helgen hände inte supermycket men den var mysig. Jag spenderade fredagen på en julparad och sedan åkte vi till Chillis och åt middag med mina vänner. På lördagen tränade jag och paige, och sedan hade vi filmkväll hos henne. Lite senare på natten åkte vi och kollade på alla sjuka julpyntingar folk har gjort här och alltså….? Amerikanarna är ju helt sjuka. Många hus har liksom full on light shows som ett stort disneyland eller nåt utanpå huset. Det finns också radiokanaler som hör till och matchar ljusshowen, det är såå häftigt. Känns som man är på något sjukt jul rave;) söndagen kommer jag typ inte ens ihåg vad jag gjorde helt ärligt.

I veckan var det inget speciellt som hände. Måndag var det den första basketmatchen för varsitykillarna så jag och paige gick på den. Tisdag tränade vi och sedan gick vi på paiges volleboll vilket jag sög på:) I onsdags hälsade vi på paiges vän som jobbar på tacobell och köpte middag. Det blev lite fel för jag beställde så jag betalade för 8 st quesadillas istället för 2, men då fick jag ju med mig lite lunch också:)))) Idag har jag bara fixat lite, städat, borrat upp en hylla, tvättat osv, och precis köttat sönder på gymmet. Har varit lite upp och ner i veckan med mitt mående lol ingen nyhet direkt kanske, men idag var jag typ bara arg?? Allt och alla störde mig idag och det har bara varit så många skitmänniskor som förstört idag så på gymmet hade jag myyyycket energi på allt vi gjorde. Imorgon (fredag) ska vi åka och campa upp norr med familjen hela helgen. Det kan tydligen snöa där såååå det är ju kul att se lite snö iaf!!! Har lite ångest för jag blir så otroligt obekväm och stel i familjesituationer? Det är som att jag tappar all personlighet och talförmåga? Men det går säkert bra. Lagade falafelsallad från grunden förra veckan vilket uppskattades!!! Jag har ju inte gjort så mycket mat till familjen eftersom de typ inte äter något?? De är alla på massa dieter och äter bara kyckling och stek ris och sallad typ. Är ingen expert på något av det så jag vet inte jag ska göra liksom? Det enda jag kan är tacos och pasta, och det äter de ju knappt.

Annars tror jag inte att jag har något att berätta vad jag vet. Började svara i telefonen på kontorsjobbet vilket var ett stort steg för mig, men kände bara att jag behövde få en spark i baken och göra det. Även om jag inte måste vill jag ju hjälpa så ,mycket som möjligt. Imorn är det en vecka tills alfons är här igen.

Tjingeling:))

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *