Alfons!!!

Tja!

Senaste veckan har varit bra, inget dåligt har hänt och det har rullat på. Har hängt med kompisar, tränat, osv.

Imorgon får jag thanksgiving break vilket är så skönt. Åker till SF igen lördag med bl annat Saga och ICES organisationen. Ska stanna lördag, söndag, och måndag, men på måndag hämtar jag istället upp Alfons på flygplatsen. Hur sjukt??? Äntligen.

SF förra helgen var skitkul. Stannade hela helgen hos Alina. Fredagskvällen fick vi bara lite tips från mamman på ställen som var värda att gå till och en till på kartan som var superhjälpsamt även för denna veckan. Vi gick upp 4.30 för att ta tåget in till stan för en heldag där. SÅ kul!! Hittade på massa skoj. Vi åkte först cable car/spårvagn genom chinatown till hamnen. Gick till den kända ghiradelli fabriken och köpte varm choklad eftersom klockan var runt 7. Efter det gick vi mot pier 39 som säkert är roligare när det är öppet och senare på kvällen antagligen. Vi köpte godaste Krispy Kreme doughnuts och tittade på 100-tals sealions nere vid vattnet. Efter det tog vi bussen till MoMA. Kollade konst, och köpte Jamba Juice. Efter det drog vi till Golden gate som var ett jävla äventyr. Lång historia kort hamnade vi i någon liten by på landet utanför San Fransisco på nåt sjukt vänster, men till slut tog vi oss till bron. Vi gick sedan tillbaka över hela bron och fick lyfta med ett par tjejer tillbaka till stan (dela taxi) mamma och pappa vi liftade inte bokstavligen. Sedan vr vi rätt trötta så vi drog och käka thai vid union square. Vi båda tog röd curry som var ASGOD i stunden för att man var så hungrig men det var inte bästa thaien jag käkat ändå. Efter det blev det lite shopping i union square och sedan drog vi oss upp på cheesecake factory som ligger på 8e våningen på macys. Vi delade på en oreo cheesecake som var så äckligt god? Kunde ha ätit en av varje om jag hade lite större plats i magen:) Fasen vad fin utsikt det var därifrån också. Man såg över hela union square som nu ser ut som kungsam typ med skridskobana och SAKS rakt över, bara att husen är skyhöga skyskrapor istället för cafe opera och nk run om;) Efter det var vi rätt trötta så vi åkte hem kort efter det runt 7.

På thanksgiving åker vi till Morro bay och firar i deras beachhouse, så det blir mysigt att alfons får träffa de. Jag kommer inte skriva nästa vecka kan jag säga redan nu. Nästa gång vi hörs har Alfons varit här och hälsat på!

Kramkram