TOVE LO, San Francisco, och simtävling

HEjjjjj! Veckan som varit har varit ganska bra:) Hade en händelserik helg med allt möjligt. Var mycket med mina vänner bara hela helgen. Fredag var det träning och köpte sen middag med några vänner, sedan sov jag hos paige. I lördags hade jag ett lååångt samtal med tjejerna och vi bokade Kroatien för i sommar!!!! SÅ kul men SÅ dåligt beslut för min ekonomi hehe… Sedan pratade jag med alfons i vanlig ordning, för att sedan åka och se Harley Quinn filmen med taylor. Idag har jag varit med Paige till Turlock till nån kyrkogrej. Sedan köpte jag en ny simmössa eftersom jag tog sönder den… Eller den var inte ens min har lyckats byta glasögon och mössa med nån vilket suger:) Men iaf, sen fick jag testa IHOP för första gången!!!! Tog Våfflor och friterad kyckling lol, väldigt amerikanskt. Efter det svirade jag om när vi kom hem och så åkte vi och hade en liten photoshoot med körsbärsträden de har ÖVERALLT här. Sen åkte vi och tränade, och nu på kvällen har jag bara fixat för veckan. Gjort mealprep för hela veckan pga MÅSTE spara pengar det är lite kris, tvättat, bytt lakan, osvosv all that fun stuff.

Nu har jag en kort vecka framför mig eftersom det bär av till San Francisco på torsdag morgon för mig och Paige. ÄR SÅ TAGGAD. Vi ska dit för att se the one and only TOVE LOOOO! Ni som vet vet att jag ÄÄÄÄLSKAR henne. Dock bröt hon benet för 2 veckor sen så det blir inte lika mycket dans som hon brukar bjuda på, men jag har ju sett henne förut om man säger så 🙂 Vi ska förhoppningsvis stanna över natten och spendera fredagen där också. I helgen har jag inga planer än, min värdmamma sa att jag kanske kan följa med henne och göra något småjobb åt henne när hon fotar, så kommer göra det om det går.

På tisdag nästa vecka är vår första simtävling!!!!! Är lite nervös för vi har inte gått igenom starter, regler, eller nånting än? FÅR PANIK. Jag kan ju simma sen innan obviously men jag vet väl inte om de gör något annorlunda här? Aja det löser sig. Det som är bra med simningen här är att det tar slut 17 april antagligen, och det betyder att säsongen bara är runt 2 månader. Det tycker jag är lite skönt helt ärligt. Är ju inte största fanet av sporter, men ville ju verkligen testa på något iaf vilket jag är glad att jag gör. Det är verkligen ett bra tidsfördriv!

Vi hade en söt liten rescue Husky här några dagar också tills ägaren kunde plocka upp henne, SÅ söt men så läskiga ögon. Påminner den inte lite eller ganska mycket om THE NUN?

Nu taggar jag bara en ny vecka och när den är över har jag 3 månader och 1 vecka kvar här:) 13 veckor. Motivation!

kramkram hej

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *