Halloween

Tjenatja!

Denna veckan har varit upp och ner. I måndags var jag hemma efter att Saga hade spenderat helgen hos mig eftersom jag hade en stor migrän. Tror att det var för att luften var SÄMST på söndagen. När luften är dålig för människorna här är den DÅLIG för mig eftersom jag inte är van vid den typen av luft.

Tisdagen slutade tårar då jag fick höra ganska tråkiga ord om mig, så onsdag morgon fick det bli ett långt samtal till mamma. Hade råkat sätta mitt alarm på 6pm och inte 6am, så missade min första lektion. Torsdagen var det halloween vilket var skoj!!! Vi gick trick or treat jag och mina grannar, och fick typ 2 kg godis no joke. Annars var Halloween i min lilla stad inte så stor skillnad från hemma. Tror det mest är om man åker till Hollywood typ det är värsta grejen. Var utklädd till ingen mindre än minnie mouse. Fredagen åkte jag på en field trip till UC Davis och Sacramento state university, vilket var superkul!! Var trött eftersom jag har blivit sååå sjuk. Är förkyld och hostar så så så mycket. Fick iaf åka upp till sacramento o se något nytt så det var kul. Fick 4 nya vänner som är en klass under mig (juniors) eftersom det egentligen bara var en resa för juniors. Blir så himla sugen på att plugga på college i USA men det är för satans dyrt så det skulle jag aldrig ha råd med. På fredag kväll var det dags för årets sista football match mot våra STÖRSTA rivaler, och tigers förlorade:((( Har aldrig sätt så många killar gråta efter en match. Idag har jag inga planer har bara tvättat och fixat hemma. Skulle egentligen på halloween ”fest” ikväll men tror inte det blir av nu iaf för har ingen att gå med. Imorgon har jag inte heller några planer. Ska bara vila upp mig och bli frisk inför måndag, för då är det tryouts för soccer. Asså helt ärligt har jag helt tappat intresset för att vara med i sporter. Jag vet inte jag känner bara att det inte alls är något som egentligen intresserar mig, dessutom verkar det alldeles för strikt med sporter på denna skolan. Man får inte ha ett liv under 4 månaders tid vilket jag inte vet om jag är villig att ge upp. Klarar jag tryouts trots att jag ej tränat nu när jag är sjuk och fortfarande är sjuk så får jag väl köra fotboll nu, men det blir ju väldigt trixigt när alfons är här eftersom jag inte kan åka nånstans med honom då. Klarar jag det inte var det inte menat och då kör jag kanske track eller simning till sommaren. Trivs typ ändå ganska bra med att inte behöva träna 3 timmar efter en 8 timmars skoldag varje dag, så det hade inte gjort mig superledsen. Det enda är att jag känner lite ångest för jag vet att ALLA säger att man MÅSTE göra en sport under sin tid i USA och nu när jag väl är här känner jag bara, jaha varför då?

Övrigt är det väl ganska bra just nu, har inte haft en dip sedan i tisdags och känner hopp eftersom jag vet att det på måndag bara är 3 veckor kvar tills alfons är här. Har typ börjat acceptera och känna mig nöjd med de 4 vännerna jag har. Har alltid känt att jag hellre har få bra vänner än fler inte så bra vänner, så jag får bara känna mig stolt över att jag faktiskt HAR vänner. Har hört om folk som inte hade några vänner ÖVERHUVUDTAGET på deras utbytesår. Det är alltid svårt att vara ny, och eftersom jag inte har smycket erfarenhet av att komma in ny i en klass så har jag inte riktigt vetat hur jag ska hantera det. Fortsätter jag dock att hata min skola kommer jag försöka byta skola. Pratade med min koordinator som sa att jag kan byta, men då måste jag också byta familj vilket blir en superjobbig process. Men behövs det så behövs det. Kommer vänta typ 2 månader till så får vi se. Det är ändå mitt liv och mitt år här, ska inte behöva ”ta mig igenom det” utan ska faktiskt ha kul och få ut något av det.

Kramkram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *