Toppar och dalar

På onsdag har det gått 3 veckor sedan jag lämnade Sverige! Känns som 3 månader:) På senaste har jag haft verkligen olika dagar. Vissa dagar har varit superbra då jag snackat med folk, följt med på luncher osv. Vissa har varit superjobbiga med mycket tårar till och med i skolan:) Tur att man har en så bra pojkvän som står ut med mina samtal från skolan när livet inte leker! Jag har också bestämt mig för att börja på golf samt gå med i antingen art eller photography club. LOL!

För övrigt är fun fact att eftersom jag bor på landet ish så odlar de mycket här. Det bästa är att de odlar JÄTTE-avokados samt jordgubbar som är SÅ billiga?! Min familj äter för övrigt nyttigt, har samma kost här som hemma om inte nyttigare så det är superskönt. Har ändå hunnit klämma ett par snabbmatskedjor:-) Mina favoriter är Wendy’s (spicy chicken sandwich) och Panda Express (skitstark kyckling med fried rice).

Jag har också, något som LOVADE mig själv att inte bli: börjat bli light influerad av….. COUNTRYMUSIK. Snällahjälpmig? Nej men alla lyssnar ju på det här så det är kanske inte så konstigt. Jag älskar helt plötsligt Taylor Swift igen som tioåriga Emma haha!

Har kommit lite närmare en tjej som heter Fanasy i skolan, samt Paige som är min granne. Tycker om de mycket men av olika anledningar kan jag inte riktigt umgås med de på rasterna utan mest efter skolan isåfall. Har fortfarande inget ”gäng” som jag kan hänga med på rasterna så det småsuger ju menmen man får väl lära sig att vara självständig det är ju det som är hela syftet med resan. Har även börjat ta promenader med Pitbullen vi har i familjen, VÄRLDENS sötaste och snällaste Daphney<3 vilket är skönt för att få tänka på något annat ett tag ibland på kvällarna när temperaturen har lagt sig. Det är fortfarande typ 40 grader varje dag här.. På vintern är det tydligen bäst att sola och bada vid havet, gissa om jag blev glad av att höra det? Trodde vädret fungerade som hemma här, men tydligen är det varmare vid kusten då.

Iallafall, i fredags var första fotball-matchen. Som man längtat!! Det känns ju verkligen som High School utan dess like. Jag blev lite uttråkad eftersom matchen pågick nästan 4 timmar, men läktaren gjorde det roligare. Det var helt packat med uppklädda, målade, elever som sprutade konfetti, färg, dansade, festade osv. Superkul! För typ första gången i mitt liv kände jag mig underdressed!!!! Så nästa gång slår vi på stort med outfiten kan jag lova. Efter matchen åkte jag med Paige och köpte meny på Wendy’s…. Klockan halv 12:) På lördagen var jag på orienteringsmöte med alla andra studenter i norra kalifornien, vilket var SÅ givande. Träffade en massa trevliga människor, men framför allt 3 svenskar. En var Saga, min bästis från NYC campet innan vi åkte till våra stater, men vi bor alltså 1 timme ifrån varandra vilket är skitbra. Bestämde med en finlandsvensk tjej att vi kanske ska åka till Disneyland tillsammans om hennes familj ska dit, att jag ska åka ner till Saga någon helg samt hälsa på Avrie på College, och med en annan svensk att vi ska ses och hänga bara typ. Vi gjorde en gruppchat där vi ska skriva om vi ska försöka ses alla 4 för jag gillade verkligen de! Resorna man kan göra med min organisation är SVINDYRA så ska nog försöka hänga med till San Francisco och Yosemite iallafall. Sedan ska min värdfamilj försöka få mig till LA eftersom det typ är min dröm 🙂 och sedan vet jag att alla Seniors åker till Disneyland i slutet av året också. Söndags pratade jag med älskade Alfons och sedan drog jag till Paige och badade i poolen ett par timmar.

Tror det var allt jag har just nu, kram hej.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *