2a terminen here we go

Imorgon börjar skolan igen, sista terminen innan jag åker hem till svedala igen:) Vi har ett till lov (springbreak), och sen är vi i mål! 4 månader och tre veckor tills jag tar studenten här. Det känns bra men lång tid! När jag tittar tillbaka på de första veckorna här känns det så sjukt länge sedan. Det är ju trots allt nästan ett halvt år jag har varit borta.

Senaste veckan var jag ju hemma rätt mycket själv. Har umgåtts med kompisar, chillat, myst med hundarna, tränat mycket, etc. Jag tänkte mig att jag skulle vara så nöjd över att få vara själv hemma men oj så fel jag hade. Jag har varit så mörkrädd!!! Som ett litet barn liksom? Så fort det blir mörkt ute blir jag helt vettskrämd för allt. Alla ljud är spöken eller psykopatmördare:) Så jag har inte bara njutit kan jag säga. Men så fort jag blev rädd kom min granne över, så snällt! Följde med henne till ett ungdomsevent med kyrkan igår som var typ gudstjänst och sen ett disco typ, det var ganska skumt men kul! Daphney sov med mig i min säng nu när min vmamma var borta, det var mysigt men hon är väldigt klänning haha! Längtar ju inte lite efter att ha en egen liten valpis:,(

Åkte till Yosemite i tisdags med Paige vilket var SÅ häftigt!!! Har nog aldrig riktigt varit en stor naturälskare, får tyvärr lite ångest av att vara i natur och skog vilket jag själv tycker är helt sjukt, men så är det. Detta var inte ALLS som jag hade föreställt mig! Det var stora vackra berg, vattenfall, vacker natur, osv. Supercoolt! Det var också soligt vilket gjorde en stor del tror jag. Tror också det är ännu häftigare på sommaren när vattenfallet är ännu större och öppnare liksom. Kanske får försöka ta mig dit då också.

Nu väntar en vecka i skolan, nästa vecka har vi måndag ledig och onsdag halvdag:) Har lite ångest bara för att man har varit borta så länge nu, men det är bara att försöka vara positiv och gå dit!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *