Ingen vintersport för mig!

Nu var det ju inte länge sedan men tänkte ändå skriva av mig lite.

Igår var det tryouts för fotboll som sagt, och jag gick, men kunde knappt vara med. Jag var ju redan lite sjuk men efter det kände jag mig jättesjuk, plus att jag kände mig SÅ utanför i laget redan nu. Vet också att jag inte skulle komma med i laget troligen, eftersom alla var så sjukt duktiga och det var så många seniors som gjorde tryouts. Detta betyder att det blir svårare för mig, eftersom det finns 2 lag: ett varsity och ett träningslag. Tydligen kan seniors bara vara med i varsity, så jag hade inte så stor chans. Känner också att jag hellre kör vår-sport (simning eller track), eftersom om jag kom med i laget behöver jag vara med på ALLA träningar inklusive alla lov… Det betyder att jag inte kan åka nånstans på loven och jag är ändå här för att få se saker också. Känns som jag gjorde rätt beslut att inte va med i fotboll! Så idag, tisdag var jag hemma från skolan då jag mådde dåligt från igår. Gick inte på tryouts idag och går inte imorgon heller.

Jag hade en SÅ dålig dag i måndags. Herre gud det var som ett svart hål jag gick in i, tårarna var i halsen hela dagen och jag hade inga känslor alls. Läskigt.. Jag började ifrågasätta att byta skola och familj igen och kände bara att jag inte hade något hopp alls. Ska försöka prata med min syv imorgon och se om man kan få lite vägledning. Känns alltid jobbigt för att jag inte har någon vuxen människa alls att prata med här, och de hemma har ju svårt att förstå min situation såklart. Hoppas att man kan få lite hjälp och motivation kanske. Bad även de svenska kontaktpersonerna att ringa mig så att jag kan få hjälp. Vill inte behöva tvinga mig igenom allt detta år liksom det är inte bra för min psykiska hälsa.

Har långhelg så är ledig måndag pga veterans day. Kanske får åka till fresno och bo med saga det hade varit kul! Få shoppa lite kanske och dricka apelsinsmoothie på Jamba Juice:)))))))) !!!!!!!!!! Vilket jag har cravat i sååå många veckor. Deras apelsinsmoothie och en donut.

Hahhaah btw kul anekdot; Ett 4 årigt barn sa idag till mig: ”Why do you have chicken pox” (dvs mina finnar i ansiktet) lol. Sen kom ”You have to put makeup on that” man ba tack fina fina du!! Vilken skitunge hahaha. Sen hade hon frågat Dana om hon var gravid också, vilket hon verkligen inte är…. Det var så random så tog inte illa upp såklart hon vet ju inte bättre. Tänker bara på det du berättat för mig mamma om när Johanna pekade på mannen på tunnelbanan när hon va liten;)

Min kompis Jacqueline har pushat mig att göra något med alla mina målade kläder jag gjort, så nu har jag äntligen skapat ett design-konto på instagram. Vet inte riktigt vad jag vill med det, men jag tänker väl bara posta alla mina designer typ bara för kul. Hon är väldigt into smink så hon har ett smink-konto, och hon är så duktig!!! Hon har fått massa sammarbets förfrågningar, vilket gör mig så stolt! Känns kul att bara ha allt samlat liksom. Det heter @designbynorin på instagram för er som inte följer och vill följa! Svårt att måla o sånt här eftersom jag inte har så mkt kläder samt mina färger, men målade faktiskt en klänning idag som jag ska ha på mig på jul tror jag. Har förresten snart varit här i över 100 dagar, tror det är imorrn eller övermorgon. Hur sjukt? 1/3 av tiden.

Det var nog det så länge! Bye

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *