2 månadsjubeleum

Tja! På lördag har denna pingla varit borta 2 månader i staterna. Senaste veckan har faktiskt varit ganska bra!!

På fredagen var det homecoming game, vilket var så kul! Jag hade en sådär dag i skolan, men kvällen var så rolig! Vi hade alltså inte den dansen som de flesta har för homecoming utan vi har alltså bara ett footballgame på skolan med ett tema som varje homegame har. Denna fredag var det hawaii! Sedan är det alltså på dagen i skolan en 2 timmars kortare dag för att vi istället har ett rally i slutet av dagen i sporthallen typ, vilket är när man typ leker lekar, bara hejar på varandra, och i princip bara hypear att man går på skolan jag vet verkligen inte hur jag ska förklara:,) men det var kul iaf, och detta rallyt var ju då homecoming rally vilket betydde att de visade alla nominerade för homecoming för freshman, sophmore, junior, och senior, och de var liksom uppklädda och sminkade och sådär. Sedan började alltså matchen vid 19, och vid halvtid är det då istället en parad med alla nominerade, då de åker i bilar runt hela football-fieldet och typ vinkar förlåt men alltså lol jag tycker det är lite töntigt men iallafall. Sedan får de alltså ställa upp sig på planen och de kröner vilka som blivit framröstade som kung och drottning på planen. Efter det fortsatte matchen och efteråt sprang alla ut och kramade sina kompisar och så som efter varje match. De förlorade, och har tyvärr förlorat alla tre homegames på senaste. Efteråt åkte jag och Paige Kaylee och hennes kompis till Denny’s och köpte milkshakes. Sedan bar det av hemåt.

På lördagen chillade jag bara hemma tills vi åkte till Fresno vid 4, för då skulle jag på Fresno state (college) fotbollsmatch. Det var såå kul och så stor arena med så mycket som hände samtidigt. De delade ut gratis mat hela tiden till olika läktare, hade typ olika spel, kiss camera, cheerleaders, båda lagen hade en hel sektion med bara deras band, och sedan gjorde de vågen med hela hela arenan som var så coolt. Vi var där jag, Dana, Avrie och hennes pojkvän, och sedan Dana’s bästavän och hennes familj. Deras son som var i min ålder var supersnäll!

På söndagen pratade jag med kompisar, och typ inte så mycket mer. Gick ut och sprang också.

Måndag var en helt ok dag i skolan förutom att jag fick se livs levande MORD (!!!!!). Jag är ju nu assistent så skulle bara gå in och lämna en lapp till rum 13 som jag inte visste var nutrition rummet, och då står de seriöst och styckar en ko eller nånting?? Det var iaf en stor jävla köttbit och det liksom luktade blod i hela rummet förstår ni hur äcklad jag var eller? Finns ju liksom en anledning till att jag inte vill äta kött om jag inte måste? Usch säger jag bara. Sedan på kvällen tog jag en prommis med Eli och Daphney och hunden springer iväg (??!!) Eli som är snabb springer ju efter men jag har ju hans telefon för han lämnade den på bänken, men Daphney är ju en Pitbull så hon är ju snabb som jag vet inte vad. Jag hade ingen aning om vart någon av de tog vägen liksom?? Så jag börjar jogga hemåt för jag antar att hon sprungit hem, och halvvägs hem ringer Dana och ba är allt ok? Daphney är då hemma o ja ba ja men jag vet eh vart Eli är? Så jag sprang runt som en galning och letade efter honom medan han sprang ännu fortare och letade efter hunden. Till slut hittar jag honom och allt är ok:) kul måndagsaktivitet ändå, kanske ska testa på igen!!!!! Nej men jag är bara glad att hunden var ok men tydligen gör hon så ibland när hon är uttråkad och hon springer alltid hem så det var ingen fara. Men ändå lite läskigt såklart. Kände också att jag höll på att bli sjuk den kvällen, och idag sitter jag här med en förkylning. ’

Så idag (tisdag) har jag varit hemma, pratat med Tyra och Alva och Alfons, sedan köpt glass och lämnat ett ärende med Paige, och nu tvättat, skaffat AAU (fotbollsförsäkringskort jag behöver), samt skriver här och ska måla för ett fotoprojekt i skolan. Tror ändå jag får gå till skolan ändå imorgon för vill inte kom efter för mycket i skolan redan.

Min hy är för övrigt TOTAL KALABALIK det var liksom senast i 8an jag såg ut såhär. Ser liksom ut som nån lekt paintball skytte mot mot ansikte:) kan vara för att jag klämmer en marabou choklad per dag sen jag fick det i posten (tack och inte tack mamma<3333). Imorgon ska jag ta en till chickenpox spruta efter skolan eftersom man behöver det för skolpolicy. Torsdag ska jag försöka ta mig till första soccer fysträningen på skolan som nu är tisdagar och torsdagar varje vecka inför säsongen i vinter. Blir alltså ingen volleyball eller golf om jag inte sagt det (dement?).

I helgen har jag nog roliga planer som det ser ut. På fredagen ska vi fira Dana’s pappa och gå på casino någonstans häromkring, och på lördag kanske jag och Paige åker till Santa cruz igen eftersom det var lite fail förra gången eftersom det inte var öppet på boardwalken med alla karuseller och vi redan köpt inträde som måste användas före halloween… Sedan på söndagen ska jag nog försöka planera in lite facetimesamtal med mina fina vänner. Annars är det väl inte supermycket som händer just nu tror jag. På art har vi målat tomater eftersom Los Banos är en tomatstad, så de har en stor tomatfestival snart där man kan vinna om man är med i någon art-tävling. Blev typ ganska nöjd med min!!!! Är fortfarande inte klar och jag är den enda som inte är klar…. Alla andra håller på med något nytt projekt men jag är kvar på denna:)))

Har mått ganska bra plus ganska dåligt på senaste, men nu känner jag ändå att jag har bra stunder ibland också, och jag känner liksom att det är bra oftast och dåliga stunder ibland istället för dåligt med bra stunder ibland om ni förstår? Det är ändå lite skönt. Har pratat med sååå många andra utbytestudenter jag känner och ALLA andra känner precis likadant som mig. Det känns ju ändå lite skönt liksom ändå. Hörde också att vi tydligen har fått en utbytesstudent från Indien till min skola?? Vet inte om det stämmer men om det gör det måste jag ju verkligen hitta honom. Hade ju varit skitskönt att ha någon som jag vet känner samma ändå.

Aja det var det för denna vecka, tjingeling!!!!! Försöker nu skriva en gång i veckan för tycker det är lagom med vad jag hinner och vill skriva.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *