New York, New Yooork

Nu sitter jag på planet i Phoenix, Arizona, och väntar på att det ska lyfta mot Kalifornien. På flygplatsen står Avrie, värdsyster, och Jacob, värdbrorsa och väntar på lilla mig. De ska köra hem mig från Fresno flygplats, 1 timmes körning till los banos, där mina värdföräldrar och blivande värdfamilj bor. Är typ inte ens nervös???!! Vill inte tänka på vad jag håller på med för då kommer jag nog att dö av nervositet, men försöker tänka bort det och bara tänka att detta är något alla gör, varje dag:) Jag har nu spenderat 3 dagar i New york med ca 40 andra studenter. Vi var 6 från Sverige, varav 2 av de blev mina ”bästa vänner” på lägret. Det var kul för jag Lukas och Saga klickade superbra och vi hade så kul! Nu har vi en gruppchatt på snapchat för att hålla kontakt under året, dessutom ska vi alla tre till olika delar av Cali!! Resten var från Danmark, Italien, Tyskland, Finland och Norge. 

Jag bodde i ett rum med en italienare och en finländare, men det var faktiskt en pina. Vi klickade inte och de var lite konstiga. Rummet var pyttelitet och fuktigt HELA TIDEN. Jag fick dessutom äran att sova på en ”pinnsäng”, en sån extra säng som man sätter in när man har en ensam stackare som måste få plats att sova. Jag kunde knappt andas utan att det lät som att sängen skulle braka ihop:) men nu har jag snart en egen säng där jag får vrida och vända på mig hur mycket jag vill utan att väcka någon. Vi har sett New york by bus, vilket var så skönt eftersom man fick se så mycket utan att behöva amputera benen av avstånden i den stora staden. Vi hade en underbar guide som LEVDE för sitt jobb vilket var toppen! Sista dagen var lite seg, jag, saga, och Lukas var på stranden utan sol, sedan åkte vi till Jersey gardens (samma ställe jag var med jojo och mamma när vi var här för några år sedan), men det var inte lika roande nu när man inte är lika intresserad av tex Hollister och Abercrombie:/ Har iallafall köpt en klänning, blus, halsband, och lite underkläder:)) behövde inte betala övervikt vilket ni alla kanske hade förväntat er från denna shopping-galna Donna. 

Flygbussen från hotellet gick vid 6.45 imorse och första planet lyfte vid 10, och tog 5,5 timmar. Detta tar bara 1,5 timme så snart är jag där:) jag åkte tillsammans med 5 andra till Phoenix, och nu på sista flyget till Fresno fick jag till och med sällskap av Saga, samt en kille från Danmark. Vi ska ungefär till samma ställe, några timmar ifrån varandra. 

Har även börjat kolla på kurser jag eventuellt vill ta, då jag ska till skolan på fredag på möte och antagligen välja kurser. De som fångat mitt intresse är: spanska och …… vem är förvånad: bara konstkurser. Det är Visual design, digital photography, drawing and painting, sculpture and design, art/media workshop, och journalism. Det är obligatoriskt att gå american history, samt English, ganska uppenbart varför- så de blir det iaf sedan får vi se beroende på hur många man får välja. Det här med cheerleading vet jag inte hur det blir, för det kostar 10 000 att vara med… annars blir det simning och volleyboll på schemat. Kanske även joinar art-club om det finns andra knasbollar som jag där;) 

Det var det om det, hejdå för nu. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *