Bröllop etc

Idag är jag hemma och är sjuk. Vaknade upp med ont i huvudet imorse och pallade verkligen inte när jag kollade på klockan och såg att det var 30 min tills jag skulle stå startklar klockan 07.00 för skolan med dundrande åskmoln till huvud. Nej tack sa jag till det idag:) så nu har jag legat och degat i sängen, snackat med min kära pojkvän, och ska göra lite pasta till lunch. Min värdmamma är ju dagmamma så det är en del barn här nere i köket med just i detta nu har de vilostund. Senare ska jag lägga mig ute i trädgården och sola, sedan möta min granne Paige och bada i poolen, ut o springa med Daphney, och sedan vet jag inte riktigt. På tisdag ska jag på bio med Fanasy och Paige och sen ska jag följa med Paige till hennes kyrka för att spela sporter med hennes kompisar. (Hejhej Emma från framtiden här. Ville bara berätta en rolig anekdot från kyrkbesöket. Vi träffade alltså alla hennes kompisar, som förövrigt kallar varandra syster Brown, syster Norin, osv…. Jag är ju tyvärr inte troende över huvudtaget även om jag försökt utforska den arenan, men det var inget för mig vilket jag konfirmerade ännu mer nu. Det första jag gör är att svära rakt ut när jag missar serven på volleyboll:) perfekt, alla tittade på mig som att jag var från en annan planet. Men det löste sig sedan, de verkade inte tycka illa om mig liksom. Så himla dumt bara, jag skämdes SÅ mycket hahahaha).

I helgen vankades det bröllop som var superkul! Jag och Dana åkte upp till Sacramento fredag eftermiddag, vilket var mysigt. Vi gick ut och åt middag med hennes föräldrar och hennes brorsa som skulle gifta sig. På lördagen gick vi runt lite på morgonen i downtown Sacramento men hann inte se så mycket. Vi gick också på crocker art museum, vilket var superkul!! Sedan gjorde vi oss i ordning och traskade iväg i 1dm stilettklackar mot bröllopet. Så himla mysigt, och uppfriskande att få gå på ett gaybröllop, I USA(?). Det hade jag inte förväntat mig men uppskattar att jag har hamnat i en så pass liberal familj! Efter bröllopet hängde jag med mina värdsyskon på kvällen. Söndagen var det brunch med brudparet och sedan åkte vi till en halloweenbutik. Jag köpte minniemouse öron för halloween. Sedan sov jag hela bilresan hem:) kändes som 10 min haha! 

Nu i helgen åker jag och Paige till Santa Cruz fredag, övernattar i Hollister till lördag, då vi åker till Monterray. På söndag vet jag inte vad planerna är. Är sååå taggad på att få en någon annan del av Kalifornien:)

Varannan onsdag har vi minimum day då vi slutar 2 timmar tidigare än vanligt. Det är ju bra:) vet inte hur det blir med sporter, det kan vara för sent för att göra något denna semester. Då blir det vinter och vår sporterna istället bara. Med vännerna är det samma som förut:) tiden går ganska långsamt just nu.. känns som att jag har fastnat i det där hamsterhjulet som jag hatar när man bara går upp äter duschar går till skolan hem äta sova och så samma veva igen. Har liksom tappat glöden och glömt varför jag ville göra det här egentligen. Har också börjat få panik över att tiden ska gå fort helt plötsligt och så känner jag att jag inte använde tiden jag fick, även om jag har gjort sååååå mycket olika saker på 6 veckor. Men det är liksom 6 VECKOR, det känns samtidigt som att det har gått 6 månader. Har också verkligen insett att jag missar 3e och sista året i skolan med mina bästa vänner? Och missar studenten, den största dagen i deras liv. Plus att jag missade majoriteten av alla mina bästa vänners 18-årsdagar. Vene det känns bara konstigt. Men det är nog bara just nu när det känns dåligt. Så fort jag liksom fått ett gäng vänner kommer det nog bli lite bättre. 

Jag har nu smsat volleyball coachen och så får vi se vad han säger haha!!! Känner liksom inte att lilla jag kommer tycka att varken golf eller Waterpolo är kul… men blir det inte volleyball kanske man får ta det som går ändå. Jäkla tjat om sporter va!!! Men det är bara för att allt är så oklart jag får liksom inte nån information om nånting så då blir det liksom så ja vene.. Återigen hej från framtiden, volleyballcoachen svarade att jag kan vara med i laget:))) så nu blir det förhoppningsvis det för mig denna semester!

Ska nog också byta ut spanska 1 mot antingen teachers assistant eller florals om det går. Kände ju först att det var smart med spanska 1 eftersom det var lätt men har ju ändå läxor varje dag så det är bara irriterande liksom. Börjar också tröttna på papperslappskastning och viskleken med mina 13-åriga klasskamrater. Lol. Det är verkligen sjukt hur omogna de är. Alla jag har träffat här säger att jag borde gått på college istället för att los banos elever är så otroligt omogna, vilket jag håller med om. Har ju liksom en handfull av vänner som jag kan connecta med och det är nog dels därför det är så svårt för mig att hitta vänner haha!! 

Det var ju inte meningen att ni skulle behöva leka hobbypsykologer efter detta men det var ju ju också lite därför jag skapade bloggen för att kunna skriva av mig liksom. Alltså: livet rullar på men det går inte snabbt just nu!! Jag är ändå väldigt tacksam för allt jag har fått uppleva hittills, bra som dåligt. So long hejdå. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *