THANKSGIVING BREAK

Veckan som gick var det som sagt thanksgiving break, vilket var så himla roligt. Det började med att jag åkte till san francisco med organisationen och vänner, vilket var lite speciellt. Det var kul att spendera tid med Saga och Moa, men resten aa jag behöver nog inte gå in på detaljer men jag kan väl säga att jag inte åker på några fler resor med de iallafall. Jag såg ju det mesta när jag var med alina så det som var nytt för denna gång var chinatown och alcatraz. Chinatown var tråkig med alcatraz var ju coolt! Det är tydligen svårt att få plats till att åka dit, och historien är ju häftig! Vann även 500kr i en tävling vid pier 39, men det var lite surt för jag fick välja mellan 2 kuvert. I det ena var det 500kr i det andra 3000.. Så den andra tjejen fick det kuvertet, MEN jag klagar ju inte!! 2 av 3 dagar behövde vi bära runt på vårt bagage vilket inte nämndes innan. Jag hade alltså en 9 kilos gymväska att släpa runt på vilket inte var så kul..

Men på måndagen bar det av mot det nya hotellet så jag lämnade av väskan och upptäckte sf själv i 3 timmar, tills det var dags att fara mot flygplatsen. Jag har nog aldrig haft så mycket känslor i kroppen som när jag satt och väntade på Alfons. Glädje, tårar, nervositet gånger tusen. Men allt gick bra och inget var förändrat. Vi hade superbra dagar tillsammans i sf, och sedan åkte vi hem på onsdag kväll. På torsdag kväll åkte vi till morro bay för att fira thanksgiving, och åkte hem lördag. Vi spelade kort, bakade kladdkaka, promenerade, åt SVINGODA fish and chips vid strandpromenaden, och hade picknick vid stranden. Sen på lördagen tog vi det bara lugnt, och träffade Paige och Kaylee på eftermiddagen för att julpynta deras gran. På söndagen hade vi photoshoot som jag HELT hade glömtbort att jag behövde göra för min fotoklass. Vid 1 hämtade Paige och hennes mamma upp oss för att köra Alfons. Det var tufft att säga hejdå!! Men vi ses ju snart igen.

Nu är jag sjuk igen, surprise surpise. Det kom redan onsdag i san francisco då jag kände mig helt febrig och öm i hela kroppen. Det blev ändå bättre under helgen, men måndag kom det. Var i skolan då, men har varit hemma tisdag och idag. Hostar SÅ mycket. Det går ju inte att sitta i skolan då liksom. Hoppas dock att jag kan gå imorgon för 1 pallar inte ta igen så mycket skola och 2 tror även man behöver doctors note om man ör borta mer än 2 dagar på en vecka. På fredag är det en julparad här i LB som jag och paige ska gå på, även äta middag på chilis kanske. Resten av helgen vet jag inte vad vi ska hitta på. Har börjat träna med Paige så vi åker alltid tillsammans. Jag vet inte om jag gillar det för på något sätt blir det mer snack än verkstad men det är trevligt med sällskap såklart. Ovant dock, eftersom jag alltid annars tränar själv gärna. Nästa vecka är det inget speciellt, men veckan efter det är ju sista innan alfons är här igen den 20e. Tror vi kommer ha finals nu innan jullovet, vilket är typ slutprov i kursen. Känns sjukt att jag har varit här 4 månader. Om 4 veckor har jag alltså varit här halva tiden. Samma dag Alfons åker hem igen har jag varit här exakt 5 månader (3e Januari). Sjukt!! Jag ser typ ändå fram emot vårterminen mer eftersom jag tror att det kommer hända mer då förhoppningsvis. Tror att det kommer vara superjobbigt för mig nu runt jul. Saknar liksom familj och vänner så himla mycket redan, och jul gör det ju inte bättre!! Men eftersom Alfons är här kanske det lindrar lite iaf vilket jag tror.

HEJ!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *