Oväntat bra helg

Var så jäkla orolig för att denna helg skulle bli sjukt jobbig för mig, eftersom jag upptäckt att så fort jag inte får komma ur huset en hel het blir jag galen. Får de sjukaste dipparna och får ovanligt mycket hemlängtan, så eftersom detta var en tredagars helg var jag lite orolig faktiskt. Den slutade bra!!!

I fredags tränade jag efter skolan och sen åkte jag med min värdpappa och träffade en stor del av hans släkt för att kolla på min ”kusins” footballs match på vår rivalskola dos palos. Det var supermysig men kallt som satan!

Jag har kommit igång med ett jäkla tränande sen jag skaffade gymkort i torsdags, har tränat 4 av 5 dagar sen dess… Så i lördags blev det träning, och sedan SOLARIUM. Min hud har fått flipp och är riktigt dålig just nu och det verkar inte bli bättre. Min värdmamma rekommenderade mig att testa solarium bara några gånger korta stunder för att se om det kan hjälpa, så har nu ett 2 veckors membership där för att kunna testa på det. Vet att det är sjukt dåligt för huden och det är absolut inget jag ska fortsätta med, vill bra testa det nu. Så eftersom det är så nära gymmet kör jag båda varje dag förutom söndagar i 2 veckor nu. Efter det körde jag myskväll med mina grannar Paige och Kaylee. Köpte massa glass och kollade alla 3 high school musical filmer. Pratade också med tyra och mormor.

På söndagen pratade jag med Alice, sedan färgade jag HÅRET hos Paige och Kaylee!!! Det skulle bli brunt men det blev nästan svart. Ska se om jag kan infoga bilden på det.. Efter det gick jag hem och åt middag med Brendon och Dana och sen gick jag tillbaka till de och vi gjorde massa popcorn och kollade på What a girl wants och Yesterday.

Idag vakande jag vid 06 för att prata med Lisa från svenska organisationen. Har mailat lite med henne då jag känner att jag inte har någon att prata av mig med. Efter det fick jag sova 2 timmar till, tills det var dags för träning med paige klockan 9. Sedan blev det 7 minuters solarium och en lång dusch. Sedan bar det av till Fresno med Taylor och Paige. Vi åt ÄNTLIGEN chick fil a, vilket var helt ok men inte asgott. Vi shoppade lite, jag köpte en bodymist och sedan en byxdress o topp för 5 dollar. Sedan köpte vi Krispy Kreme Doughnuts, asgott. Nu är jag hemma och helt slutkörd. Klockan är 20 o ska nog snart ta o sova faktiskt. Juste det var veterans day idag det är därförvi är lediga.

I veckan blir det bara skola, träna, sola, hänga med kompisar. På fredag åker jag upp till tracy till Alina från finland. Vi ska till San Fransisco på lördag!! Idag är det 2 veckor exakt tills alfons är här..? Hur sjukt? Längtar sönder</3

Kram hej