Sjuk

Har varit förkyld sedan i måndags, nu är det lördag och det håller i sig kan jag säga!! Igår drog familjen till ett casino men jag stannade hemma för att jag mådde dåligt efter skolan. Idag har jag solat, pratat med Alfons, mamma, och mormor. Har mycket hemlängtan nu! Livet är ju väldigt tråkigt när man är sjuk och sitter fast i sitt hus för att man är sjuk liksom. Kommer inte heller någonstans vilket gör mig irriterad. Är så nära ställen som San Fransisco och Los Angeles men ändå så långt ifrån för att jag inte kommer någonstans liksom.

Iaf, har lite konstiga saker att berätta.

Träffade alltså en person häromdagen som var så otroligt märklig person? Det var alltså min grannes kompis. Såhär gick dialogen:

Hi are you the new girl? Not to be rude but do you even understand what I am saying?

yes I am, and I do I am from Sweden but obviously I am not retarded.

Oh, and she has an accent!!!! You are so unapproachable in school, every time I see you in school you look like you are going to kill me. Why do you always pick up girls like this Paige??

Man ba ursäkta?? Asså seriöst? Han är tydligen också väldigt otrevlig mot många andra också.

Aja en annan lite speciell anekdot är att militären kom till skolan och skulle rekrytera, och alltså jesus vad de hjärntvättar människor???? De står liksom och säger att ALLA andra länder i världen är sååå konservativa och stängda gränser och möjligheter osv, och att USA är det enda landet i världen som är liberalt och där människor kan göra vad man vill, och att de har varit runt i hela världen och sett med egna ögon. Alltså va? Jag ba ja välkommen till Sverige så ska ni få se jag har liksom aldrig träffat så konservativa människor som de är här.

Börjar fundera på min plats här i detta utbytesåret eftersom ingenting känns sådär superbra och liksom som jag klickar bra med. Familjen och skolan jag vet inte det känns ju bara inte som att det är en bra match liksom. Har ingen koordinator att prata med heller vilket verkligen suger, så jag har ingen vuxen människa som vet hur det är för mig här att prata med. Vet liksom inte om man kan flytta ställe, det är nog en ganska stor och jobbig process som man helst undviker, men det har ändå gått två månader nu utan att det blir bättre. Jag tror dock lite att det kommer finnas fördelar och nackdelar vart man än är, och därför känns det onödigt att byta om jag inte är säker på att det kommer bli bättre. Jag vet inte men det är bara så svårt att veta och känna av det liksom. Jag trivs ju verkligen inte bara och det är liksom ingenting som känns rätt fortfarande. Det är liksom mentalt väldigt ansträngande för mig att ens ta mig till skolan eftersom allt där går emot mig hittills:) Har iaf fått en kompis som jag gillar att umgås med och jag hoppas att det håller i sig.

I torsdags fotade jag lite med Paige som model för skolan, och sedan på kvällen åkte vi och köpte pizza och snacks och kollade på stjärnorna igen, vilket för övrigt lätt är min favoritplats i hela världen. Svårt att förklara men WOW vilken underbar plats det var bara så himla härligt där. På fredagen hade vi putlock i skolan vilket betyder att man tar med en massa mat till skolan och äter i klassrummet. Det var sååååå mycket mat. Min lärare stekte liksom pannkakor på hennes skrivbord:,) I fredags var det också larm på JUNIOR high school om att det var en skolskjutning på gång, men det hände nog aldrig något som tur var.

Eftersom jag inte kan ta mig någonstans tror jag att jag måste vara hemma ikväll och imorgon också så får väl kolla en massa filmer o sola typ.

Har också upptäckt att jag ju har ett BADKAR i mitt egna badrum så jag har börjat ta igen alla år som jag längtat efter ett badkar o badat mycket. Har kört spakvällar med ljus o ansiktsmask o kollat på nån film i badet. Har också försökt hjälpa mig själv att må bättre här genom att tänka på 3 positiva saker som hänt under dagen, varje dag för att få lite positiv attityd. Det gör lite iallafall:) Annars rullar livet på som vanligt liksom. På tisdag börjar jag fotbollen om jag mår bättre då eftersom jag varit sjuk denna veckan.

Hejdooo

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *