Bra veckor

Hejhopp,

Idag är jag hemma från skolan, ovanligt va? Förstår inte vad som är fel men nu är jag alltså sjuk igen för typ 6e gången. Har använt dagen till att prata med många från Sverige så dagen har gått fort. Nu har jag badat och kollat youtube. Ska städa tvätta och ikväll kanske umgås med min granne.

I helgen var jag med Paige i Avila Beach, min v mammas mammas hus söder om Los banos. Det var så trevligt förutom att jag var sjuk dårå! Superliten stad men väldigt fint och varm och soligt väder. Vi kollade butiker, tog bilder, satt på stranden, träffade min kompis Jake som bor en timme till söderut etc. Så kul att ha Paige med mig också så att man slipper vara själv!

Skolan har faktiskt varit bra de senaste två veckorna, inga dåliga saker har hänt! Superskönt. Känner motivation och glädje det har man saknat! Familjen är ok också just nu. Allt rullar på. Simningen börjar om 2 veckor, i helgen är det winter formal etc. Jag testade under förra veckan zumba, så SJUKT roligt. Är så ledsen att jag inte hittat det förut. Men nu ska jag försöka köra det med min granne och v mamma varje dag tills det är dags för simning, för då kommer jag nog inte ha tid. Har inte så mycket mer att säga just nu tror jag?

Blev kort men iaf något!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *