Senaste veckan

Hej på er!

Senaste veckan har varit väldigt utvecklande för min del. Har på grund av olika saker insett att jag faktiskt bor i en väldigt bra familj. Förra veckan var helt ok, inget super speciellt hände liksom. Fotbollsträningarna blev inställda båda två tyvärr men hoppas inte de nu i veckan blir det eftersom det är de två sista innan tryouts om 2 veckor.

I helgen var jag på fredagen på en sleepover med 2 studenter hos embla. En var min finska vän och andra laura som jag aldrig träffat. Hon var från självaste Malaga<3 aka livets bästa stad eftersom jag träffade mitt livs kärlek där. Sedan kom snälla Dana och hämtade mig och jag fick åk hem o duscha o byta kläder för att sedan åka mot fresno för fresno fair, vilket var SÅ kul. Det var ett stort nöjesfält med en massa karuseller, mat, och marknader. Vi var också på ett stort horserace där eftersom min vpappas uncle ägde en häst i ett av loppen. Den vann, och han vann då 1.5 MILJONER kronor… Vi fick gå ut på fältet o va med på familjefoto haha. SJUKT! Sedan kom Alina och Saga och vi gick på Zara Larsson konsert. Skitkul stod längst fram. Efter det åkte jag och sov hos min värdsyrra som bor i fresno.

Idag har jag bara sovit ut, pratat med mamma isa och alfons och ska nu ut o springa. Ska kanske ta ett långt bad sen och kolla nån kul film. Sen ska jag nog bara städa och fixa. Behöver också plugga am governtment för det går inte tiptop just nu kan jag inte påstå. Vet ej några planer för nästa vecka än. Byeeeeee

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *