Simning och nya vänner

Tja!

Simningen förra veckan gickbra, jag trivs i laget och tycker det är kul. Man blir helt slut dock, träna simning 2 timmar per dag tar på krafterna mer än man tror… Men det blir nog roligt! Första tävlingen är om exakt 2 veckor i början av mars. Det blir nog skoj!

Har börjat umgås lite med två tjejer i min ekonomics class, så hoppas att jag kan få två till vänner här. Det hade inte skadat lol:) Vi har pratat lite om att göra utflykter tillsammans så det hade varit kul att göra det någon dag, jag gillar ju att upptäcka saker här såklart. I simningen har jag också fått lite nya vänner vilket känns kul! Inga jag kommer umgås med utanför men det är kul att ha vänner i laget förutom fanasy och taylor liksom.

Vi hade en tredagars helg, så hann med mycket denna helg. I fredags var det alla hjärtans dag men eftersom alla mina vänner har partners här hade jag inga planer. Gick alltså bara på simträningen och sen hade jag en liten movienight själv tills alfons vaknade så jag kunde prata med min kärlek i livet. Sen har jag bara utgåtts med vänner hela helgen, gått promenader med daphney som älskar att sova i min säng när min värdmamma inte är hemma, gymmat, lagat mat och bara pysslat hemma. Ganska härligt:) Kan säga att det kändes riktigt tungt att gå upp ur sängen idag ärligt talat. Kallt och trött gåendes till skolan kände jag mig som en levande zombie.

Känner mig typ ganska klar här? Har haft en så konstig känsla på senaste, det är liksom inte riktigt hemlängtan eller att jag har det lika jobbigt som första tiden, men det ör mest att jag bara känner mig finito liksom. Vill ju fortfarande resa till alla inplanerade ställen nu framöver, men i sinnet känner jag mig liksom klar för att komma hem igen. Det kanske är för att det har gått 6.5 månader nu, jag vet inte. Igår var det iaf exakt 4 månader kvar tills jag står på arlanda. Exakt 4 månader:) Och om 3.5 kommer mamma och förhoppningsvis jojo hit och knackar på dörren. Saknar alla så mycket!

Jag håller på och försöka få ihop det så att alfons kan komma och hälsa på igen. Jag behöver det nuuu, helst igår liksom. Vi snackar om april, om ca 6 veckor alltså. Men det börjar liksom verkligen bli dags att boka nu…. Vi har förresten bokat för att åka till paris i en vecka i sommar han och jag bara!!! Så jäkla mysigt. Längtar efter att få vara med honom utan klumpen i bröstet över hur många dagar, timmar, och minuter vi har kvar tillsammans. Nu är det liksom förevigt:) De har vi längtat efter så mycket. Kommer vara så sjukt att få leva ett normalt vardagsliv tillsammans bara liksom. Håller på att kolla på att åka någonstans med mina tjejkompisar också i sommar, så hoppas att det fungerar också rent pengamässigt…. Man lär ju inte direkt ha mycket pengar över efter detta år.

Annars var det väl inget annat just nu tror jag. Vardagslivet rullar på liksom. Dagarna går faktiskt snabbare nu, speciellt med simningen också. Det är ju förfasen snart dags för mig att söka jobb för sommaren, och får väl snart reda på om jag kan gå tredje året på nacka gymnasium eller om jag blir placerad någon annan stans:( håller tummarna…..

Är så dålig på att ta med bilder för glömmer alltid hur man infogar, men ska försöka bli bättre. Detta är ju dock den tråkigaste veckan någonsin hade verkligen inga bra bilder bara för det men men, nästa kanske:) Solong

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *