Senaste veckan

Tjena tja, längesedan nu:) har helt glömt bort att skriva här på ett tag så nu får det blir en lång sammanfattning.

Förra helgen åkte jag, Dana, och Brendon till Danas föräldrars beach-house i Morro bay hela helgen. Det var superfint och mysigt. Åkte till stranden och hajkade i bergen vilket var ascoolt.

Minns inte vad som hänt senaste gången jag skrev men senaste veckan har iaf varit lite sisådär. Har känt mig ensam och obekväm och tisdag-onsdag-torsdag var jobbiga dagar. Fredag var bättre och då var det fotbollsmatch också vilket var kul! Temat var dock frat-boy, vilket är liksom college-kille så jag klädde i protest inte ut mig (typ ingen gjorde det, och de som gjorde det ångrade nog sig för det var det fulaste jag sett någonsin förlåt men de såg ju inte kloka ut). Det var också min tredje match jag går på och den första där laget faktiskt vann!! Så kul att se de glada istället för besvikna liksom. Det var även sista hemmamatchen för detta året, men jag kommer kunna gå på en till som kommer vara nästa eller nästnästa helg då det är mot pacheco som är los banos rivaler… Det blir nog svinkul för det kommer för en gångs skull vara mycket folk på båda läktarna.

Igår (lördag) sov jag ut och kollade lite på en serie, och sedan åkte jag och paige o kaylee till en pumpkin patch och cornmaze som är typiskt USA:igt runt halloween. Man kollar typ på pumpor, går en labyrint i majsfältet osv. På kvällen hade de ändrat mazen till haunted, så det var som ett spökhus fast i majsfältet. Så JÄKLA läskigt men jag klarade det!! Är så stolt för jag var nära på att fega ur helt ärligt. Vissa var läskigare än andra men USA tar ju verkligen halloween till nästa nivå liksom… Idag har jag inga planer än, har duschat och pratat med Alice och Tyra och resten av dagen har jag ingen aning om vad som ska hända.

Nu är det paus från fotbollen i 2 veckor till och om 2 veckor är det tryouts för laget. Jag vet inte om jag är supertaggad för de har verkligen träning vaaarje dag i typ 3 timmar och jag gillar ju inte ens sporter så mkt, men får stå ut i 4 månader om jag kommer med i laget vilket enligt tränaren nästan är omöjligt. Hon tar in 17 pers och det är över 30 som söker, som har spelat hela deras liv. Ska nämligen söka varsity, för tänker att ska jag göra fotboll ska jag gå all in. Annars kan man söka jv, men det kommer bara vara halvbra 14 åringar där o då känner jag njaaah isåfall gör jag hellre något annat helt ärligt.

Annars är det välinte supermycket som händer direkt, skolan rullar på och det är ganska enkelt, första quartern har gått (det är 4 på hela skolåret) och mina betyg är ändå bra fast jag aldrig har läxor direkt:) Är ändå ganska nöjd med det schemat jag har just nu så det är bra iaf. Har inte direkt fått några nya kompisar-kompisar men kanske lite fler bekanta typ asså lite fler bekanta ansikten. Det kommer ju vara en bra sak med fotbollslaget men jag vet inte det är svårt detdär med vänner speciellt på min skola… Vilket Los Banos High typ tyvärr har ryktet att vara lite så med kompisar o så hehe..

Känner mig fortfarande obekväm i familjen för att vi är så himla olika, men byta familj tror jag inte att jag vill. Är så himla tacksam att jag har min granne som är min ålder, för vi är ju typ lite som värdsyskon även om hon inte går i skolan med mig och så. Vet inte vad jag hade gjort om jag inte hade haft henne iaf, så känner att byta familj hade ju inte varit toppen då för då mister jag ju henne. Känner att det kommer finnas fördelar och nackdelar med alla familjer här så jag kan lika gärna stanna i den familjen jag är i liksom. Alla människor kommer ju alltid ha bra och dåliga egenskaper så att byta känns bara som en dålig ide faktiskt.

Badar typ varje dag, det är lite som meditation för mig för o tänka på min tre positiva saker o bara få koppla bort lite. Träning har det varit dåligt med på senaste och har mest kollat serier o sånt. Är sååååå glad att jag kan kolla ph när jag är här för det gör mitt liv komplett hahah;) och sedan försöker jag att kolla på david dobrik när jag är ledsen för han är så rolig att jag alltid blir på liiite bättre humör iaf när jag är ledsen.

Jag tror typ inte att det hänt så mycket mer annars, får väl skriva till det sen isåfall. Ska försöka skriva varje vecka nu framöver om jag kommer ihåg.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *