Senaste veckan

Senaste veckan har varit väldigt blandad!! Senaste två dagarna har varit asbra, men innan dess hade jag en riktig dipp. I helgen var jag och Paige i Santa cruz på fredagen, och Moneterray lördag. Det var superkul att få komma ut från Los Banos, men vi skulle åka på boardwalken med tivolit, men det var stängt.. Så på lördagen åkte vi till monterray, men det var inte så mycket att göra. Mest fint att titta på liksom, om man inte ville ligga på stranden vilket vi inte hann för Paige behövde åka hem. På kvällen hade jag planer som inte gick så då kom Paige och Kaylee över o så kollade vi film. Sen på söndagen var då min dipp kom och det var verkligen tungt i skolan fram till onsdagen.

På tisdagen i skolan blev jag utdragen av security i skolan…??! WTF? Han ba ”Har vi någon Emma Norin här? Ta alla dina saker och kom med mig”. Jag trodde typ jag skulle bli relegerad, men det visade sig att de skulle ge mig ett form för att följa med på collegetrip upp norr till Berkeley University på onsdagen. Jag hade låga förväntningar eftersom jag inte kände någon som skulle med, men oj så kul det var! Jag blev så taggad på att åka på college?? Ska verkligen typ kolla mer på det och se om det är möjligt att gå typ ett år, och hur stora chanser man har att vinna scholarship. Annars är det ju så ovärt att betala när man har stockholms universitet. Berkeley är känt för att vara väldigt liberalt vilket märktes. Det var väldigt speciella människor, många skyltar om hbtq, veganism, konst, musik, osv. ÄLSKAR DET! De hade en heeeel lång gata med sororitys och faternetys, en arena för 550 tusen människor, en stor backe typ som var ett stort festivalområde, samt en amfiteater för konserter. Hela campuset var bara så himla mysigt och jag typ kände mig hemma? Det var i bergen så det var liksom molnigt ju längre upp på campuset man gick, samtidigt som det var sol och varmt. Deras major alltså det de är kända för är arts..!! Men det är 17% antagningschans vilket är en prutt i atmosfären. När man lämnade campuset var stan precis bredvid också helt underbar. Det var konst på alllaaaa väggar, långa gator med vintage och party butiker, alla matställen man gillar och många mysiga cafeer. Jag ska lätt kolla på möjlighet för college för jäklar vad underbart kul det verkar. Köpte en tshirt därifrån så jag kan drömma mig iväg till college iallafall. Om jag verkligen skulle gå på college skulle jag vilja gå på santa barbara som är i södra cali vid kusten.

Idag tog jag mitt seniorpicture som ska med i yearbooken! Skoj, man fick en sån kappa på sig men alltså ah jag kan ju säga att en lökig Emma med rufsigt hår klockan 2.35 inte är bästa förutsättning för en bra bild. Vi får se:) Jag har för övrigt bytt bort spanskan mot office assistant nu så att jag får vara där istället. Jag går ut till klassrum med speciella passes (man måste ha ett hallpass om man ska lämna klassrummet under lektioner), svarar i telefonen, och typ lägger filer i rätt ordning.

I tisdags åkte jag efter skolan och shoppade lite med Paige. Köpte bara en massa hygiensaker jag behöver, plus rosa hårfärg, för jag ska nämligen färja kalufsen rosa tänkte jag:) Sedan tog jag en promenad med Daphney och sedan en till med Eli och vi hade superbra samtal. Berättade om att jag har det lite jobbigt här för att jag känner att jag inte passar in, och han sa att han inte heller gör det. Han känns faktiskt lite mognare än många andra på skolan, och jag känner verkligen faktiskt att jag klickar med honom skitbra vilket är kul. Men vi hänger inte så mycket i skolan liksom mest på kvällarna för att vi bor nära varandra.

Engelskan har gått från mitt hatämne till favoritämne. Gillar verkligen många som är i den klassen, vi har alltid så roligt på lektionerna för att det är så himla konstiga lektioner. Alla hatar vår engelskalärare för att hon verkligen har NOLL koll på läget. Hon pratar KONSTANT utan avbrott så att man aldrig får något gjort och ska förklara ALLT 5 gånger så att man BLIR förvirrad istället för att lugnt och stilla förklara 1 gång och sedan vara tyst. I början var jag frustrerad över att jag inte hängde med men nu skrattar jag bara åt det. Ingen fattar någonting men det finns alltid någon att fråga så det är ändå bra. Vi har fått ett projekt i Digitala fotoklassen att fota 20 bilder under 3 månader, med eget ämne. Tanken är att använda alla kunskaper vi hittills fått om kameran för att fånga detta, som är slutprojektet för hela första terminen. Jag valde såklart fashion photography, är någon förvånad? Det känns faktiskt askul, för det är något jag verkligen faktiskt också behöver för framtiden och är super att ha i min portfolio. Jag har så många planer för bilderna, men behöver bara lära mig hur man använder kameran också vilket jag inte vet än hihi.. Har redan fått ihop ett par modeller. Jacqueline, Paige, och Alfons har redan sagt ja:)

Sedan har jag för femhundraelfte gången tänkt om med sport igen:-) Var o såg på en volleyboll match förra torsdagen med Paige och Eli, och de var orimligt bra. Även om de säger att de förstår att jag aldrig spelat, så ser jag ju att laget är tight och jag känner bara att jag inte skulle trivas. Plus att jag hörde att coachen inte är så trevlig. Så nu kommer jag börja på golf eftersom jag känner några där nästa vecka, plus skaffa ett speciellt kort så att jag kan träna kondition med fotbollslaget tisdagar och torsdagar på kvällarna. Nu är det verkligen punkt med det har bara gått runt och velat i 6 veckor nu för att jag inte vet vad jag vill göra.

Den här helgen ska jag först på homecoming game imorgon, o sen på college fotboll lördag. Söndag vet ej. Det är så skönt att slippa oroa sig över betyg i skolan, wow alltså. Det är inte ofta jag behöver plugga. Har jag förresten sagt att min älskling kommer hit i december??? Alfons kommer hit den 20e december till 3e januari, vi ska alltså fira vår första jul och nyår tillsammans här. Så underbart, jag längtar verkligen så himla mycket.

Hej så länge:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *