Snart 3 månader

HEJ!

På lördag har denna gumma varit i USA i 3 månader, vilket är helt sjukt! I veckan har jag bara tagit mig igenom skolan, efter skolan har jag tränat tisdag-torsdag varje dag. I måndags åkte jag, taylor, fanasy och paige till butch’s och drack deras berömda milkshakes. Jag klämde både en halvliter choklad och en halvliter vanilj milkshake men det behöver vi inte prata mer om. Blev alltså ingen middag för mig efter det kan jag ju säga. Efter det tog vi oss alla till Paiges hus och bara chillade hela kvällen. I onsdags åkte jag och taylor till target för jag behövde köpa en massa nödvändigheter. Köpte även min första flanellskjorta;) är en äkta amerikanare nu tydligen. Efter det hängde vi bara hemma hos mig o snackade, gillar verkligen taylor hon känns så otroligt vettig till skillnad från många andra här!!! Ska snart ut o springa igen med daphney. Imorgon är det fredag och jag ska antagligen springa efter skolan, ta ett bad o sen kanske ha sleepover med Paige och Kaylee. På lördagar jag inga planer än men på kvällen kanske vi ska på någon halloween sak. Söndag vet jag inte heller va jag ska hitta på.

Nästa vecka händer det inget speciellt vad jag vet än, jag ska bara träna inför fotbollstryout om 2 veckor, och typ hänga lite med kompisar som vanligt liksom. Nästa fredag är sista sista fotballsmatchen mot våra rivaler, Pachecho, som ligger 5 min bort från LB. På lördagen händer det väl något halloweenigt igen kanske vem vet. Nästa torsdag är det ju halloweendagen så då kanske man får gå trick or treat, det hade ju varit superkul eftersom jag inte gjort det sedan jag var superliten liksom.

Hur jag mår nu: Det har varit upp och ner, men just nu är det bra. Om 4 veckor och 2 dagar kommer Alfons hit!!!! Det ger mig så mycket motivation. Har tyvärr typ förlorat min vän Eli, han har varit så himla konstig på senaste och typ hostat mig, så jag håller mig borta. Han var så otrevlig mot mig för några dagar sen så då känner jag bara, varsegod ta ditt avstånd om du vill. Många säger att det är så de flesta beter sig här. Man är vänner en dag och nästa pratar man inte…. Vilket för mig är superkonstigt men men. Ska skriva en artikel om skillnader i högtider för journalistiken, och hade min bok presentation idag för hela engelska klassen och blev typ nervös? Brukar inte bli det längre men den klassen är så stor så då blir jag typ ändå det. Assistentjobbet går bra, jag ger mest bara ut typ 30 lappar runt campus varje dag så man får lite motion också:) Fick veta mina quarter-betyg eftersom halva terminen gått: har 5 A och 1 B. Lol. Har liksom gjort 3 läxor på 3 månader och inte pluggat till ett enda prov nästan och får ändå så bra betyg. Asså helt ärligt känner jag att min engelska utvecklas så så så långsamt jag märker inte så stor skillnad från när jag åkte tills nu, men det kanske är en vanlig grej?

Byebye:)