San Francisco!

Senaste två veckorna har varit hektiska, så mycket som har hänt på senaste! Har haft fullt upp med simtävlingar, vänner, skola, etc. San Francisco var super, fick äntligen se lite saker som jag inte hunnit tidigare typ the painted ladies o lite sånt. Tove Lo var fantastiskt!!!!

Har faktiskt fått lite fler vänner på senaste. Nu är jag bra vän med desiree, clarissa, och ammanda, och i simningen har jag fått massa nya vänner. Så det är full rulle!!!! Vi har så mycket planer och saker jag vill göra innan jag åker hem. Önskar att det hade kunnat sprida ut sig lite under året så att man hade tid och pengar för allt. Det känns som att det är FÖR mycket nu. Men det är ju bättre än för lite såklart!!!! Kommer inte rabbla upp alla planer vi har men det är rätt mycket nu framöver.

Simtävlingarna har varit superkul men svårt, det som är bra är hur pepp laget är!!! Det är så fina människor och alla är så himla mysiga. Det har gått tre veckor och vi börjar bli tajta! Igår efter matchen åkte vi och hade lag-bonding kväll tillsammans. Efter det åkte jag med taylor till starbucks och testade två nya drickor och sedan hängde jag med paige o vi träffade hennes kompis. Dagarna är som sagt väldigt intensiva vilket är toppen!

Det här med corona skrämmer skiten ur mig. Inte för att jag ska få det eller dö av det, men för att alfons flyg ska bli inställt tex eller att mamma inte ska kunna komma hit sen när hon hade tänkt. Nu sa de idag att ett fartyg utanför san francisco hade över 20 smittade på det… Man kan ju inte vara orolig i onödan liksom det känns väldigt dumt, men det är klart man blir lite orolig såklart.

Det går fortfarande väldigt upp och ner med hur jag mår. 90% av tiden mår jag bra och har svinkul här nu, men ibland blir jag ledsen och får ångest. Både för att jag saknar sverige och alla vänner så mycket men också för att jag kommer sakna LB. Los Banos kommer ändå alltid kännas som ett extra hem och jag kommer definitivt komma tillbaka. Jag har lovat alla att vi ska ses igen:) Det är redan planer på g om att jag ska komma hit 2022 efter studenten för att göra en massa saker. Nu under trean gäller det alltså att spara en jäklarns massa pengar! Jag har nämligen planer på att åka hit till våren när jag fyller 21. Jag vill gå på coachella, åka till arizona, LA, San Diego, Mexico, och åka till Las vegas för att fira min 21-års dag. Jag har planerat med Ammanda som fyller den 24 maj att vi ska gå på en jättestor rave-festival i Las Vegas också. Framför allt vill jag ju hälsa på LB och vart nu alla mina vänner håller hus vid den tiden.

Det känns lite ångest att komma hem o ba inse hur kul man hade det här, för så är det ju alltid. Nu längtar jag hem och när jag är hemma kommer jag längta hit. Man glömmer ju alltid det jobbiga med man saknar. Det känns som att jag har varit dålig på att höra av mig till vänner hemma på senaste:/ Jag ska försöka bättra mig på det.

Nu kämpar jag på en vecka till med simning, skola, vänner och allt vad det är. Ciao